Нова настільна гра для вас та ваших друзів Sonic Roll. Про що ця гра?

Компанія Kess Entertainment, яка займається виробництвом іграшок та настільних ігор, ще влітку представила нову настільну гру Sonic Roll. Це напів-кооперативна гра в кості від одного до чотирьох гравців, яка присвячена класичному Соніку. Влітку компанія Kess оголосила, що вироблятиме настільні ігри та іграшки на основі франшизи їжака Соніка, і Sonic Roll є першою в їх лінійці. І ми хочемо вам розповісти про цю особливу настільну гру!

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Що відомо про цю гру?

Дизайн настільної гри був натхненний класичними іграми епохи консолі SEGA Genesis (Mega Drive). Щоб зберегти класичну атмосферу франшизи, було залучено художника коміксів Трейсі Ядлі. Також команда дизайнерів Kess додали персонажів, локації та предмети із відеоігор, таких як: Емі Роуз, Наклз, Тейлз, Доктор Еґґмен, Бадніки, Смарагди хаосу, Золоті кільця та інші.

Наша мета під час створення гри для конкретної франшизи — бути максимально вірними фанатам, а також створювати її веселою та захопливою .

Наша команда дизайнерів справді вклала всю свою душу в цей проєкт, і ми раді, що фанати побачили те, що кожну деталь Sonic Roll було ретельно продумано.

— сказав генеральний директор Kess Алекс Кесслер.

Гра орієнтована на дітей віком від 14 років, тож слід очікувати, що складність буде наближеною до інших любителів настільних ігор. Мета гри — це зібрати достатню кількість карток зон, щоб перемогти доктора Еґґмена та повторно зібрати Смарагд хаосу в кожній зоні. Гравці можуть досягти цього, використовуючи унікальні здібності персонажів, кидаючи кості, збираючи кільця та долаючи перешкоди.

Коли та де можна буде його придбати?

Планується, що Sonic Roll дебютує на платформі електронної комерції Barnes & Nobles, і в роздрібних магазинах у першому кварталі 2024 року, після чого відбудеться ширший онлайн-реліз через Target та Amazon. Обмежена кількість екземплярів Sonic Roll була також доступна для придбання на події PAX Unplugged. Деякі люди вже почали отримувати свої копії цієї гри, і нижче ви можете переглянути публікації цих користувачів у X (Twitter):

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Якщо вам цікава ця настільна гра, то ви можете перейти на цю сторінку, або навіть придбати її.

Джерело: Sonic Stadium; The Licensing Letter


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!