Такаші Іізука хоче створити RPG-гру по Соніку!

Summer Game Fest 2024 триває вже кілька тижнів, але це не означає, що ми закінчили переглядати інтерв’ю з Такаші Іізукою. Good Vibes Gaming опублікували інтерв’ю на Summer Game Fest з головою Sonic Team, де Іізука розповів цікавий шматочок. Іізука каже, що хоче створити нову рольову гру їжака Соніка!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Отже, чому Іізука зацікавлений у RPG по Соніку? Іізука каже, що він любить RPG-ігри, і що “формат RPG-гри дуже веселий”. Він також здивований тим, що минуло 30 років, а Sonic Team досі не створила RPG-гру по Соніку, незважаючи на те, що франшиза входить до інших жанрів, таких як гонки, ігри-головоломки, такі як Sonic Labyrinth, та шутери з прокручуванням, наприклад Tails Skypatrol.

Однак варто зазначити, що все ж таки є одна RPG-гра по Соніку. Sonic Chronicles The Dark Brotherhood вийшла на Nintendo DS в 2008-му році, тому франшиза мала жанр RPG й раніше. Заковика в тому, що ця гра була розроблена Bioware, а не SEGA. Тобто Такаші Іізука та решта Sonic Team насправді не розробили власну RPG-гру по Соніку.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Щодо зауважень Іізуки з цього приводу, майте на увазі, що насправді RPG по Соніку не розробляється. Сам Іізука каже, що “зараз це лише мрія”, та що “конкретних планів наразі немає”. Але Іізука каже, що сподівається зробити це до того, як піде на пенсію з SEGA. Час покаже, чи станеться це, а поки що подивіться відео всього інтерв’ю Іізуки від Good Vibes Gaming вище.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!