Нова мобільна гра про Соніка матиме назву Sonic Toys Party

Декілька тижнів тому почалися поширюватися чутки про те, що триває розробка нових мобільних ігор про Соніка. Гра, де ігролад має бути “схожим на Fall Guys“, можливо, матиме назву Sonic Toys Party. Припускається, що гра вийде влітку 2024-го року.

Insider Gaming стверджують, що вони побачили відео, на якому демонструється розробка гри. Інформація про це може бути фейком, тому поки що вважати це за правду не слід. Insider Gaming стверджують, що у відео було показано різних персонажів зі всесвіту Соніка, які змагаються в матчах із 32-ма гравцями. На записі також показали змагання на смугах перешкод та битви з босами, де перемагає останній гравець.

Деякі матчі вимагають від гравців дістатись першими до фінішу, зібрати кільця або просто залишитись останнім переможцем.

– згідно інформації від Insider Gaming

Insider Gaming також припускає, що кільця відіграватимуть роль внутрішньо-ігрової валюти. Вони мають використовуватися для отримання елементів кастомізації, таких як: костюми, емодзі, танцювальні анімації та подібні візуальні дрібниці. Досить очевидно, що SEGA дуже активно буде вводити систему монетизації в цю гру.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!