Зйомки фільму Їжак Сонік 3 вже завершені!

Минулої осені почалися зйомки третього фільму про Соніка. Вони відкладалися через страйк Гільдії сценаристів Америки. Проте після завершення цих подій, зйомки фільму почалися майже одразу. Зрештою, якщо ви очікуєте будь-яких витоків кадрів або фотографій зі знімального майданчика, ви можете забути про це. Бо тепер зйомки фільму офіційно завершені!

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Вам мабуть тепер цікаво, хто ж це підтвердив? Це ніхто інший, як Джеймс Марсден, актор який грає поліцейського Тома Вачовськи у фільмах про Соніка. Він підтвердив це в новому відео від видавництва The ​​Playlist, де він з’явився разом з колегою по акторському складу фільму Knox Goes Away, а саме з Майклом Кітоном. Сам Марсден згадує про третій фільм лише на останніх хвилинах відео.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Звичайно те що зйомки закінчені, не означає, що робота над фільмом завершена. Попереду ще багато роботи з CGI-анімацією та етап пост-продакшену, який відбудеться пізніше. Це також є однією з причин, що мине ще деякий час, перш ніж ми отримаємо перший трейлер майбутнього фільму. Тим не менш, коли вийде новий трейлер, ми обов’язково повідомимо вас!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!