Було показано обкладинки для коміксу Fang the Hunter №4

Було опубліковано нові обкладинки для останнього випуску міні-серії коміксів від IDW про мисливця Фенга. Схоже, що під час пошуків містичного восьмого Смарагду Хаосу, тушканчик зіткнеться з Хард Боілед Хевіс, які були створені доктором Еґґменом.

З третього випуску відомо, що Фенг заручився допомогою білого ведмедя Барка та Біна-Динаміта, щоб знайти дорогоцінний камінь. Але якимось чином до цієї подорожі залучені Сонік, Тейлз та Еґґмен. А представлення екіпажу роботів-руйнівників з гри Sonic Mania додає напруги цій пригоді. Чи отримає мисливець за головами те, чого хоче, і чи зможе він вижити?

Подивитися на нові обкладинки ви можете нижче:

А ось синопсис, який було надано сайтом Penguin Random House (в Україні не працює):

Секрети розкриті! Фенг нарешті переміг у боротьбі за легендарний восьмий Смарагд Хаосу! Якби тільки він, Барк та Бін не опинилися загнаними в кут своїми тяжкими конкурентами! Чи зможе Фенг втекти від Важкого Крила зі своїм призом та своїми партнерами неушкодженими? І як Соніка та Тейлза втягнули у цю халепу? Дізнайтеся в захоплюючому завершенні першого міні-серіалу класичної епохи!

– синопсис з Penguin Random House.

Історію для коміксу написав Ієн Флінн, а художником виступив Томас Ротлісберг. Вихід коміксу заплановано на 1-ше травня 2024 року.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!