Є чутки про те, що SEGA хоче випустити ігри для мобільних пристроїв

Починаючи з середини січня, ми отримали інформацію про можливі плани SEGA щодо створення нових ігор про Соніка для мобільних пристроїв. Імовірно, після придбання студії Rovio, SEGA вирішила зайнятись розвитком безкоштовних ігор з внутрішньо-ігровими покупками.

Цього року має вийти нова мобільна гра про Соніка в стилі Fall Guys

Після виходу Sonic Dream Team з’явилися чутки, що цього року буде випущена ще одна мобільна гра про Соніка. Інформація про це з’явилася від інсайдера під нікнеймом MbKKssTBhz5 (також відомого як Мідорі) у соціальній мережі X (Twitter). Ця людина розповіла про існування ігор Persona 3 Reload та Persona 5 Tactica ще до того, як SEGA та Atlus офіційно анонсували їх минулого року. Окрім того, ще до анонсу Sonic X Shadow Generations Мідорі опублікував назву доменного ім’я сайту цієї гри. Зважаючи на ці факти, які в результаті збулись раніше, ми можемо припустити, що у цього інсайдера дійсно може бути інформація про неанонсовану гру.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Вже до цього моменту ходили чутки, що якийсь спіноф гри по їжаку має вийти на iOS та Android пізніше цього року. А що стосується до ігрового процесу, то він має бути “схожий на Fall Guys. Назва гри поки що невідома. Ми також не знаємо, хто бере участь у розробці цього проекту, хоча фанати припускають, що SEGA Hardlight можливо буде залучена до розробки гри.

Отже, якщо ця мобільна гра про Соніка справжня, то коли про це буде оголошено офіційно? Що ж, вони могли зробити анонс так само, як це було у випадку із Sonic Dream Team, де просто випадково про це було оголошено в соціальних мережах. Цікаво, чи дочекаємось ми анонсу на Sonic Central у майбутньому, де буде розкрито більше інформації про ці нові ігри?

Але давайте не забувати те, що це поки що лише чутки. Ще немає підтвердження від SEGA чи будь-якого іншого офіційного джерела інформації.

Сонік у спорті та чао на смартфонах

Пізніше на додачу до чуток щодо мобільної гри про Соніка в стилі “Fall Guys” з’явились й інші. У них стверджується, що SEGA працює над спортивною грою по франшизі Соніка та над грою про чао для мобільних пристроїв.

Ці останні повідомлення також надійшли від MbKKssTBhz5 у X (Twitter).

Гра про чао та нова спортивна гра по всесвіту Соніка для мобільних пристроїв наразі знаходяться в розробці.

– написав MbKKssTBhz5 (або Мідорі) на своїй сторінці в у X (Twitter)

Потім цей користувач заявив, що назва гри буде вже відома до літа 2024-го року. Схоже на те, що студія Rovio наразі не бере участі в таких іграх, але має наміри співпрацювати у майбутньому.

Мідорі зазначив, що варто очікувати на те, що ці ігри будуть ексклюзивні. Гра про чао буде скоріше за все запущена за передплатою Netflix (імовірно, на всіх платформах), тоді як спортивна гра радше потрапить у Apple Arcade.

Більше нових ігор по Соніку з’являться на Apple Arcade та на Netflix пізніше цього року.

– додав MbKKssTBhz5 (або Мідорі) на своїй сторінці в у X (Twitter).

Але знов таки, нагадуємо вам що все це є чутками. Схоже на те, SEGA дійсно планує велику експансію ігор на смартфони, особливо після того як вони купили компанію Rovio.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!