Було анансовано Puyo Puyo Puzzle Pop для Apple Arcade

Наступного місяця від SEGA вийде новий ексклюзив для ігрового сервісу Apple ArcadePuyo Puyo Puzzle Pop. Випуск гри запланований на 4-те квітня, і вона буде доступна на пристроях iPad, iPhone, Mac та Apple TV. Гра також матиме підтримку контролерів.

Переглянути офіційний трейлер гри ви можете нижче:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

У грі буде:

  • Режим історії;
  • 24 ігрових персонажів;
  • Кілька наборів правил, з різних ігор Puyo, зокрема Puyo Puyo 2 та Puyo Puyo Fever;
  • Режим навчання для новачків;
  • Нескінченний режим, який дозволить гравцям змагатись за високі результати в таблиці лідерів;
  • Мультиплеєр на 4-х гравців.

У грі будуть іконки з персонажами із франшизи про їжака Соніка:

Ви можете переглянути більше офіційних скріншотів нижче. В цій грі використовуються 3D-моделі персонажів, що для серії ігор Puyo є рідкістю.

Під кінець слід зазначити, що про цю гру стало відомо завдяки витоку від інсайдера @MbKKssTBhz5 (також відомий як Мідорі), який в результаті підтвердився. А це ще одна причина довіряти йому. 

Ви можете знайти сторінку гри та “отримати” гру для майбутнього завантаження за цим посиланням, якщо ви маєте оформлену підписку Apple Arcade.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!