Злі пташки залітають до Sonic Forces: Speed Battle

Sonic Forces: Speed Battle нещодавно отримала нове оновлення, а разом з ним нову інформацію отриману з файлів гри. Вона вказує на те, що нового слід чекати в проєкті від SEGA HARDlight.

Профіль Sonic Forces News в соціальній мережі X (Twitter) опублікував пост про те, що у файлах гри знайшли рендери персонажів з серії ігор Angry Birds, а саме: Реда та Чака. Ці рендери були взяті з фільму по злим пташкам. Окрім цього також було знайдено нові предмети для нових персонажів, зокрема стіну, що руйнується, рогатку та червоне пір’я. На жаль, переглянути оригінальний пост не можна, бо його було видалено.

Інший профіль Hidden Birds опублікував моделі персонажів. Переглянути їх ви можете нижче:

Click here to display content from X.
Learn more in X’s privacy policy.

Оскільки ще не було офіційного анонсу, ми не знаємо коли нові персонажі з’являться в грі. Але скоріше за все вони будуть доступні протягом наступних кількох місяців. 

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!