Фанатський захід Sonic Revolution відбудеться вже у червні!

Фанатський захід Sonic Revolution, що проводиться в США, відбудеться вже у червні цього року. На момент публікації новини, для організації цієї події було зібрано 14000 доларів на Kickstarter!

Цього року Sonic Revolution відбудеться 30-го червня у конференц-центрі міста Карсон, що знаходяться в окрузі Лос-Анджелес штату Каліфорнія. На цій події будуть Райан Драммонд (голос їжака Соніка на початку 2000-х), Піт Капелла (голос їжака Сільвера), Майк Поллок (голос доктора Еґмена), Райан Бартлі (голос Сейдж у Sonic Frontiers). Будуть навіть художники коміксів, зокрема Трейсі Ядлі, Еван Стенлі, Адам Брайс Томас та інші. Серед гостей спільноти будуть Емі Джонс, Віктор Макнайт та Balena Productions.

За грошовий внесок на Kickstarter можна отримати різні винагороди. Серед них є значки, ексклюзивні ролі на їхньому Discord сервері, сумки, музичні компакт-диски з фанатським саундтреком, комікси та навіть худі з принтом Сьордж і не тільки.

Ми дуже сильно мріємо про те, щоб подібні заходи сталися і в Україні, де ми, фанати Соніка змогли б об’єднатися у веселому та позитивному оточенні. Сподіваємося, що це станеться вже після закінчення війни.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!