Більшість персонажів із Sonic X «не розглядаються», підтверджує Іан Флінн. Чому?

Іан Флінн підтвердив у своєму подкасті, що більшість матеріалів, які походять із аніме-серіалу Sonic X, не будуть використовуватися в медіа по Соніку. Принаймні найближчим часом. Це підтвердження надійшло у двох частинах, в епізодах подкасту Bumblekast від 5 та 15 січня.

У своєму шоу 5 січня Іан Флінн підтвердив, що пропозиція адаптації саги Sonic X Metarex в IDW була відхилена. Причиною назвали те, що «більша частина з Sonic X не розглядається». Це означає, що Метарекси ніколи не з’являться у коміксах від IDW. Але й такі персонажі, як Космо, Топаз, Елла та містер Танака, також не повернуться в сучасні медіа по Соніку.

У епізоді 15 січня Іан Флінн пішов трохи глибше. Він сказав, що його виступ щодо проєкту, не пов’язаного з Метарексами, дав йому можливість поговорити з кимось щодо використання елементів з Sonic X.

Те, з ким я розмовляв і те, що вони сказали, дали зрозуміти, що це не розглядається. Це повинно було б змінитися на рівні управління, якого я навіть не можу уявити.

– Іан Флінн про Sonic X.

Отже, хоча матеріали про Sonic X не будуть остаточно відхилені, їх використання під питанням. Воно вимагатиме або зміни в керівництві SEGA, або зміни його мислення. Зараз все, що пов’язано з Sonic X, залишиться частиною минулого Соніка. Хоча ми сподіваємось, що про нього все ж таки не забудуть. А ви що думаєте щодо цього? Чи є надія, що одного дня це зміниться?

Ви можете послухати, як Іан Флінн розповідає про Sonic X в епізодах подкасту Bumblekast від 5 січня тут та від 15 січня — тут.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!