Повітряна куля з їжаком Соніком 1990-х років повернулася на фестиваль у Брістолі!

Британські фанати їжака Соніка, які виросли в 1990-х роках, можуть відчути справжню ностальгію. Повітряна куля у вигляді класичного Соніка повернулася на 45-тий щорічний фестиваль повітряних куль у Брістолі. Подія пройшла з 9-го по 11-те серпня 2023-го року.

Повітряна куля, надана компанією MJ Ballooning, була встановлена у четвер за тиждень до її польоту, який врешті-решт було скасовано. Але незважаючи на це, офіційний аккаунт фестивалю у соціальній мережі X (Twitter) поділився фотографією повітряної кулі із Соніком. Переглянути фото ви можете нижче:

Ця повітряна куля має велику сентиментальну цінність для фанатів Соніка у Великобританії, оскільки вона не є чужою для фестивалю або для широкого висвітлення в ЗМІ. Кулю створювали Virgin Airship and Balloon Company у 1990-х роках для підтримки випуску гри “Sonic the Hedgehog 2” у Великобританії.

Після випуску гри для Sega Mega Drive (Sega Genesis) вона також була використана у спонсорських заходах SEGA у Великобританії протягом 1990-х років. Включаючи підтримку команди Вільямс під час кількох чемпіонатів Формули-1. Якщо вам хочеться дізнатися більше, ви можете переглянути публікацію в блозі одного з авторів дизайну повітряної кулі тут.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!