Показали концепт-арти персонажів для фільму “Їжак Сонік”!

Нещодавно нам показали концепт-арти для фільму “Їжак Сонік” 2020-го року. Зображення містять дизайни костюмів та вигляди головних героїв фільму. Також були показані кілька концепт-артів костюмів для Доктора Роботніка, якого зіграв відомий актор Джим Кері.

Концепт-арти було опубліковано художницею-костюмером Деброю Макгуайр. На її особистому веб-сайті є малюнки костюмів для персонажів Тома Вачовськи від Джеймса Марсдена та Медді ВачовськиТіки Самптер. Для Роботніка Джима Кері є цілий ряд концепт-артів його костюмів – від звичайного темного піджака до культового червоного костюма. Навіть є розтріпаний одяг, який він отримав на Грибній Планеті! Сонік, здається, загубив свої рукавиці, а замість його фірмових кросівок, він носить взуття від бренду Nike. На останньому зображенні ми можемо побачити головних героїв фільму та Роботніка, який ховається в кущах. Переглянути всі концепт-арти ви можете нижче:

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!