Бен Шварц почав озвучувати головного героя для фільму “Їжак Сонік 3”

Актор, який озвучує їжака Соніка для фільмів від Paramount Бен Шварц публічно поділився тим, що почав записувати свій голос для фільму “Їжак Сонік 3”.

На старт. Увага. Марш.
Моє записування #ЇжакСонік3 офіційно розпочато.

– Бен Шварц у своєму аккаунті в Х (Твіттері), 21-го лютого 2024

Довгоочікуваний третій фільм про Соніка, в якому ми побачимо його загадкового темного двійника їжака Шедоу, затримався у релізі. Все це пояснюється тим, що в 2023-му році відбувся страйк у США проти Альянсу продюсерів кіно та телебачення щодо використання ШІ у створенні сценаріїв до фільмів.

Дуже хочеться вірити, що ми дійсно побачимо фільм “Їжак Сонік 3” без затримок не лише через можливе продовження страйку. Бо в Україні наразі війна і це теж може вплинути на те, коли ми побачимо фільм саме в Україні. Нагадаємо вам, що фільм “Їжак Сонік 2” мав би вийти у прокаті в Україні 31-го березня 2022 року. І дуже примітним є те, що це аж на 8 днів раніше ніж у США, де прем’єра відбулась вже 8-го квітня 2022 року! Фактично ми отримали цей фільм лише вже 4-го серпня 2022 року. І це ще добре, що ми взагалі його змогли побачити… Бо виною цьому є те, що росія вирішила розпочати повномасштабну війну з метою повного винищення України як держави та українців як народу…

Що ж, дуже сподіваємось, що ми зможемо побачити цей фільм, а ви не забувайте підтримувати ЗСУ! Вони особливо сильно потребують вашої підтримки!!! Особливо коли влада зараз робить максимальну гидоту по відношенню до України, США штормить одіозний трамп та його послідовники, а якісь окремі придурки з Польщі вирішили задушити нас всіх остаточно. Нагадаємо вам, що ваші опущені руки та депресія від всіх цих подій їм точно не допоможе… Якщо ми не допоможемо їм, то тоді хто ще ..?

Джерело: X (Twitter)


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!