Було показано 16-ту хвилю 2,5-дюймових фігурок Соніка від JAKKS Pacific!

Нова хвиля від JAKKS Pacific обіцяє менші за розмірами, але цікаві варіанти фігурок персонажів: як класичних, так і сучасних.

Завдяки Sonic Merch News, у нас є світлини наступної хвилі 2,5-дюймових фігурок по Соніку як з основних ігор, так і набір “лабіринт Боскаджу” з мультсеріалу Сонік Прайм!

Шістнадцята хвиля основної 2.5-дюймової (6-сантиметрової) лінійки вийде в продаж з перевиданням фігурок Руж та Рея. Окрім цього, лінійка особлива ще… Класичним Соніком в новій “нейтральній” позі, з відкритими руками. Вектор виглядає дещо сюрреалістично. Він виглядає майже так само, як і його 4-дюймовий (10-сантиметровий) аналог, тільки його просто зменшили для цієї лінійки.

Ця хвиля також затримає увагу і колекціонерів, тому що вона має фігурку Гусенивці! Звичайно, у Вас, можливо, з’явиться запитання: “Чому вся увага сконцентрована на цьому непримітному бадніку, а не найвеличнішому 2,5-дюймовому Вектору?!”

Відповімо запитанням на запитання: коли востаннє виходила фігурка Гусенивці? Не хвилюйтеся, це риторичне запитання. Це було 30 років тому, у 1994-му році, з виходом набору по грі Sonic & Knuckles від компанії Tomy. Вітаємо з поверненням у світ мерчу, Гусенивце!

Перейдемо до Розколовсесвіту. Ось світлина набору по Сонік Прайм, у якому представлено лабіринт Боскаджу! Він включає в себе Соніка, Упертка (Наклза) і Злюку (Тейлза), які дебютують у пластиковому вигляді, а також фрагмент Призми Парадоксу, з тематичною для нього підставкою.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!