Крістен Ріттер зіграє Капітана Роквелла у фільмі “Їжак Сонік 3”

Ми повільно, але поступово чуємо все більше про акторський склад третього фільму “Їжак Сонік. Повернення Джима Кері було підтверджено пару тижнів тому разом із тизер-трейлером, який містив невеличке камео культової для спільноти мелодії “Live and Learn” та офіційний логотип фільму. Тим не менш, схоже, що Крістен Ріттер приєднається до акторського складу “Їжак Сонік 3 щоб зіграти роль людського персонажа на ім’я Капітан Роквелл.

Отже, що ми знаємо про Капітана Роквелла? Ну, більше нічого, насправді. Як згадувалося раніше, персонажем буде людина. Але це все, що ми знаємо. Проте, виходячи з імені персонажа, можна з упевненістю сказати, що вона може бути військовою. І ще дуже можливо, що Капітан Роквелл може бути значущою персонажкою у рядах З.О.Н.Д. (G.U.N.), про існування організації якої ми знаємо завдяки останньому фільму.

Про Крістен Ріттер

Вам також, мабуть, цікаво щодо резюме Крістен Ріттер. Хороша новина полягає в тому, що вона має понад 20-ти років акторського досвіду. Вона найбільш відома своєю роллю Джейн Марголіс, яку ви могли бачити у “Пуститися берега“. Вона була зіркою комедійного фільму “Життя трапляється” 2011-го року, де вона також була співпродюсеркою та сценаристом. Насправді вона має великий досвід роботи в комедійних фільмах. Вона з’явилася в романтичних комедіях, таких як: “27 весіль” (2008), “Пригоди у Веґасі” (2008), “Зізнання шопоголіка” (2009) та “Надто крута для тебе” (2010). Також вона знімалась в фільму жахів з елементами комедії “Вампірки” (2012), та у комедії-драмах “Послухай, Філіпе” (2014) й “Герой” (2017).

Що стосується третього фільму про Соніка, то це перший раз, коли вона зіграє роль в екранізації відеоігор. Це також буде перший раз, коли вона зіграє роль у фільмі, який є пригодницькою комедією. Проте для деяких людей це може бути розчаруванням. Ходили чутки про те, що Ріттер приєднується до акторського складу, щоб зіграти роль кажанки Руж, а не людського персонажа, хто є оперативником З.О.Н.Д. Тим не менш, ми, швидше за все, дізнаємося більше про те, наскільки важливою буде капітан Роквелл для сюжету у найближчому майбутньому.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!