Наклз та Вейд сперечаються за кермом! Нові кадри трейлеру до серіалу “Наклз”

У серіалі “Наклз” від Paramount справді відбулася прем’єра деяких свіжих кадрів під час Super Bowl, але не варто надто сподіватися. Скорочений 30-секундний телевізійний тизер здебільшого об’єднує сцени з трейлера, який випущено на початку минулого тижня, але з подовженим моментом Наклза та Вейда, який за кермом. Ви можете подивитись на це в твіті нижче.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Хоча в порівнянні з першим трейлером серіалу “Наклз” тут немає нічого суттєвого, але тизер на Super Bowl дає нам ще одну коротку сценку між Вейдом та Наклзом. Що ж, ця кличка ​​”Наколаз Кейдж” дійсно характеризує червону єхидну зі сторони Вейда ідеально, тут і додати нічого. І навіть не думайте його називати після цього “Ведмедем Нактінгтоном”.

Джерело: X (Twitter)


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!