Анонсовано вихід фільму “Їжак Сонік 3” на екрани кінотеатрів!

Компанія Paramount оголосила дату виходу фільму «Їжак Сонік 3». Він з’явиться на екранах кінотеатрів 20-го грудня 2024 року. Припускається, що дати виходу в різних регіонах будуть відрізнятися, але цей фільм офіційно стане фільмом святкового сезону!

Це буде перший випадок, коли фільм про Соніка буде запланований на прокат під час гострої конкуренції серед інших фільмів. Так склалося, що у нього спільна дата виходу з фільмом «Аватар 3» Джеймса Кемерона. Святковий сезон, в цілому, завжди наповнений великими фільмами. Схоже, що Paramount ну дуже впевнена у цій франшизі!

Це також означає, що «Їжак Сонік 3» вийде більш, ніж через два з половиною роки після фільму «Їжак Сонік . Нагадуємо, що це більший розрив, порівняно з фільмами «Їжак Сонік» та «Їжак Сонік 2». Але не засмучуйтесь, на нас все ще чекає наступного року серіал про Наклза, про який ми вжеписали раніше!

І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!