SEGA планує робити перезавантаження та ремейки. Чи зачепить це синього їжака?

Президент та головний операційний директор SEGA в Японії Юкіо Сугіно натякнув, що на підході може бути декілька “перезавантажень та ремейків” класичних франшиз, згадавши також і про їжака Соніка.

В минулому році (14-го липня 2022 року) у інтерв’ю для Famitsu (14-го липня 2022 року) директор SEGA поділився своїм захватом від всесвітнього успіху франшизи Соніка у минулому році. Він згадав про теплий прийом фанатів та успішні продажі гри Sonic Frontiers. Також він оцінив неймовірний успіх фільму “Їжак Сонік 2” від Paramount.

Це… робить мене щасливим, і я також був радий отримати багато повідомлень, в основному від користувачів із Північної Америки, наприклад “Я дуже радий, що Сонік рухається в правильному напрямку”

— операційний директор SEGA в Японії Юкіо Сугіно у інтерв’ю для Famitsu.

Обговорюючи Samba de Amigo: Party Central, яку нещодавно “повернули з мертвих”, Сугіно зазначив, що Party Central сама по собі не є перезавантаженням, а скоріше за все є “новою грою в серії”. Він зацікавлений у дослідженні можливостей перезавантаження ігор, а також у можливості їх сучасної адаптації та у додаванні нових функцій.

Звичайно, ми повинні робити нові речі, але, як і будь-яка [інша] франшиза, це не означає, що ми створимо новий тайтл чи зробимо його перезавантаження. Для кожної франшизи ми обираємо те, що підходить у цей конкретний час з думками про те, що “це найкращий спосіб зробити це для цієї франшизи”. Сонік є флагманською франшизою SEGA, і паралельно з новими випусками ми також розглядаємо перезавантаження та ремейки.

— операційний директор SEGA в Японії Юкіо Сугіно у інтерв’ю для Famitsu.

Що це означає для фанатів Соніка?

Маємо вам сказати, що велика частина фанатів їжака у твіттері фантазує про можливий, на їх думку, ремастер Sonic Heroes. І як раз зацікавленість у ремейках Сугіно це дійсно чудова новина тим, хто чекає на перезапуск чи ремейк таких ігор як Sonic Heroes. На жаль, багато минулих ігор про їжака не можна більше придбати або пограти на сучасному залізі. І Sonic Unleashed є тут також чудовим прикладом (хоча, якщо у вас є Xbox, то ви, звичайно, можете пограти в це через зворотну сумісність). Ми вже не кажемо тут про Shadow the Hedgehog та Sonic Rivals

Пізніше в інтерв’ю було також сказано й про нові ігри на той момент: Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name та Persona 3 Reload, що є по факту продовженням чи ремейком своїх серій. І це дійсно підтверджує плани SEGA перевипускати та продовжувати свої франшизи, що є плюсом й фанатам Соніка. Бо це суттєво збільшує ймовірність того, що одного дня ми нарешті дочекаємось хоча б ремейку Sonic Heroes. Будемо дуже сподіватись на це! А що ви думаєте щодо цього? Яка гра по Соніку, на вашу думку, скоріше за все в майбутньому отримає власне перевидання?

Джерело: Famitsu


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!