Сьогодні Sonicivse виповнилося 14 років!

14 років тому було створено веб-студію Sonicivse. За цей довгий час було всяке: і добре, і погане, і просто щось. Хто би міг подумати, що все це так розростеться із маленьких жахливо намальованих персонажів на листочках для нотатків, які були скріплені степлером, у щось велике і більше ніж просто щось одне конкретне.

Часто можна почути, що люди помиляються та вважають нас чи просто сайтом, чи просто спільнотою, чи просто каналом. Але насправді це щось більше, і я сам часом не знаю яке слово краще підібрати, щоб описати що ми є таке. Я гадаю, що коректніше все ж буде “веб-студія”, бо тільки так можна об’єднати усе, що ми робили та робимо, в щось одне по факту. І за можливості ми будемо займатись і одним, і іншим, коли з’явиться така можливість.

Хай там як, але темні періоди життя рано чи пізно проходять і ми віримо, що так воно й буде колись. Але зараз нам треба зробити те, що можливо, боротись та дочекатись дня, коли закінчиться війна перемогою та пройдуть всі лиха.

З Днем народження, Sonicivse! Із 14-літтям!

Щорічний арт на річницю Sonicivse. 14 років. Автор малюнку: Evolve0643


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

5 2 голосів
Рейтинг статті
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі