Сьогодні Sonicivse виповнилося 13 років!

13 років тому було створено веб-студію Sonicivse. Це був довгий та багатий на події шлях, в якому були як і дуже яскраві та світлі події, так і певні розчарування й біль. Можна було б зробити тут велику й пафосну промову, але навіщо? Скажемо те, як воно є 🙂

Все почалося з маленьких книжечок, що були зроблені з нотаток та скріплені степлером. На превеликий жаль, не вдалося зберегти всі ці давно намальовані маленькі книжечки-комікси, так як квартиру було продано у таємниці для того, щоб зробити гарний сюрприз. Тоді моя сім’я почала процес переїзду у столицю, але вийшла не настільки добра новина, як бачите. Було багато що ще цікавого втрачено також, на жаль. Але… Хіба це головне? Головне все таки те, що ми всі живі.

Фотографії зроблені 12-го серпня 2013 року.

Може я втратив те, що мені було дороге не від того, що на мою домівку впав руснявий снаряд. Головне те, що всі ми живі, маємо чудові спогади та можемо за бажанням відновити втрачене (або навіть зробити це ще кращим). А зараз, поки триває цей геноцид українського народу, нам дуже важливо перемогти та зробити все заради перемоги, а після вже й усе заради того, щоб кожний окупант та колаборант поніс відповідну їх злочину кару. При тому дуже важливо щоб у нас залишалася людяність та позитивні емоції й під час цього процесу, що може тривати достатньо довго. Ми маємо все таки проживати життя, яким б воно не було та буди доброзичливими один одному.

Прихований момент
До окупантів це не стосується, якщо що 🙂 Нехай горять в пеклі у казані (від Космолоту???)

Щодо святкування цієї річниці – ми не будемо цього робити так само, як й у минулі роки із-за того, що є занадто багато справ та проблем. Максимум лише невеличкий та дуже скромний відпочинок. Але після перемоги вже точно відсвяткуємо якось 🙂

Зараз ми будемо по можливості робити новини та не тільки для вас, щоб ви могли трохи відволіктися від війни так само як і ми. Бо вплив на психіку неймовірно жахливий буде, якщо не відволікатися від цього впродовж дуже тривалого часу. І сподіваюся, що ви дуже цінуєте те, що ми робимо, хоча нам дуже тяжко за даних умов все це робити, як ви могли побачити останнім часом, коли ми постимо новини із великими затримками.

З 13-літтям Sonicivse!

Щорічний арт на річницю Sonicivse. 13 років. Автор малюнку: MrSheo

І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

5 1 голос
Рейтинг статті
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі