Вітаємо вас з Днем Незалежності України!

32-ий рік вже пішов відтоді, як наша країна відновила свою незалежність.

У давні часи українцям доводилось виборювати свободу проливаючи кров за те, щоб була можливість панувати на своїй землі та бути володарями власної долі. А ворогів було тоді дуже багато, як і злиднів власне. В деякі моменти історії навіть вдавалось відновлювати державність, але, на жаль, не вдавалось її втримати надовго.

Наразі наша країна вільна та незалежна. Але кожен українець чи українка зараз стикнулися з тим, чого не мало би бути по ідеї в 21-столітті – війна, геноцид та екоцид. І все це прийшло разом з не чесною та не справедливою війною, яку розпочав російський агресор у бажанні поневолити або навіть знищити українців як націю й народ. І сьогодні ми намагаємося вберегти державу заради того, щоб завтра ми всі змогли жити у вільній країні та робити те, що нам би хотілось. А не боятись померти із-за хотєлок ката, співаючи під примусом його гидотний гімн щоранку.

Ми віримо у ЗСУ та у кожного українця, хто підтримує свою армію як тільки може. Ми переможемо, обов’язково! І будемо святкувати й наступні дні незалежності надалі! Але зараз треба всім добре попрацювати над тим, щоб наше “завтра” було краще нашого “сьогодні”.

З Днем Незалежності, Україно!

P.S.: Зображення ФьючерСоніка на прев’ю посту малювала Evolve0643.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!