Нарешті цієї осені вийде третє оновлення Sonic Frontiers

баннер для новини про тизер 3 оновлення

Це несподіванка! Вийшов тизер-трейлер нового оновлення для Sonic Frontiers!

Нещодавно на Gamescom Opening Night нам показали трейлер майбутньої гри Sonic Superstarts, в якому ми дізналися що воно вийде 17-го жовтня. Але після цього, Джефф Кейлі повідомив що це не всі новини про Соніка, якими вони хотіли б поділитись. І вже після цього нам показали цей тизер-трейлер нового оновлення для гри Sonic Frontiers.

Нижче ви можете переглянути сам тизер:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Насправді в тизері нам мало що розповідають про саме оновлення. Але ми побачили трьох врятованих друзів Соніка: а саме Тейлза, Наклза й Емі, а також Сейдж, Еґґмена та самого Соніка. Тут Сонік використовує Смарагди хаосу щоб трансформуватися в Супер Соніка, але тут ми можемо помітити що він відрізняється від звичайного Супер Соніка, а саме кольором очей та ефектами навколо нього.

Фото на якому зображенно відрізнення очей Супер Соніка

На жаль, це все, що ми знаємо з тизер-трейлеру оновлення. А що стосується того, коли він буде випущений, то це гарна новина, що ми тепер точно знаємо коли нам слід очікувати це оновлення. SEGA підтвердила, що це оновлення під назвою “The Final Horizon” вийде 28-го вересня. Ми знали, що оновлення вийде наприкінці цього року, але ми не думали що воно аж настільки рано вийде. Тим не менш, вони підтвердили, що буде новий сюжетний контент, нові ігрові персонажі та нові виклики.

І на останок, той факт, що це був лише тизер-трейлер робить ймовірним появу фінальної версії трейлеру ще до випуску оновлення, в якому буде трохи більше інформації. Однак через зміст історії, який містить це оновлення, компанія SEGA може вирішити звести будь-які деталі до мінімуму, щоб уникнути будь-яких потенційних спойлерів. Тим не менш, до виходу оновлення залишилося трохи більше місяця. Отже чекати доведеться зовсім трішечки.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!