SEGA планує підвищити ціни на свої ігри

Баннер для новини про нові ціни на ігри SEGA

Поки індустрія Triple-A ігор бореться за те щоб окупитися в 2023-му році, SEGA розглядає можливість підвищення цін. Під час останніх запитань та відповідей щодо доходів інвесторів, генеральний директор Харукі Сатомі разом із фінансовим директором Коічі Фуказава зазначили, що ціни на ігри SEGA переглядаються.

На глобальному ринку AAA ігри для консолей продавалися за 59,99 $ протягом багатьох років, але за останній рік з’явилися вже такі, що продавалися вже за 69,99 $.

Тому ми хочемо переглянути ціни на ігри, які, на нашу думку, співмірні з цим зростанням, пильнуючи також й за ринковими умовами.

– генеральний директор Харукі Сатомі та фінансовий директор Коічі Фуказава

Як ви знаєте останнім часом SEGA неодноразово експериментувала з “делюкс” версіями, як-от контент для знайомств у грі Lost Judgment, ранній доступ до Banana Mania та Sonic Colors Ultimate або бонусний контент для Sonic Origins.

Як зазначає VGC, такі компанії як Activision, Sony, Ubisoft та Nintendo почали завищувати ціни в 2621,5 ₴ (70 $) на свої найочікуваніші ігри. Тому ігри таких франшиз як Sonic the hedgehog, Yakuza та Project DIVA скоріше за все будуть коштувати 2621,5 ₴ (70 $). А от такі ігри як Samba de Amigo Party Central будуть коштувати лише 1498 ₴ (40 $).

Цей “огляд” також є частиною більш культурних та стратегічних змін у SEGA вцілому. Бо в Японії працівникам SEGA підвищили зарплатню, а SEGA of America створила одну з найбільш галузевих профспілок.

Під час брифінгів, інвестори компанії SEGA продовжують робити значний внесок у свою нечітко визначену ініціативу під назвою “Супергра”, очікуючи, що вона складатиме значний відсоток їхніх майбутніх доходів.

Для тих хто чекає на знижки ігор від SEGA – скоріше за все вам не треба хвилюватися. Як раніше, так і зараз знижки будуть час від часу відбуватись, хоча і ціни на ігри виростуть.

Джерело: Sonic Stadium та VGC


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!