Скоро вийдуть нові серії Sonic Prime!

Netflix оголосили дату виходу нових серій анімаційного серіалу “Sonic Prime“. Прем’єра так званого “другого сезону” відбудеться 13-го липня 2023-го року на стрімінговій платформі Netflix.

У своїй стрічці компанія випустила скріншот однієї з нових серій, яку ми скоро зможемо побачити. А також синопсис, який нагадує всім нам про загальний сюжет мультсеріалу. Все це ви можете побачити нижче.

Sonic Prime: Сезон 2. (зліва направо) Девен Мак у ролі Соніка, Іанн Ханлін у ролі Біга, Ешлі Бол у ролі Тейлза, Вінсент Тонг у ролі Наклза, Казумі Еванс у ролі Руж, і Шенон Чан Кент у ролі Емі у Sonic Prime: Сезон 2. Cr. NETFLIX © 2023

Синопсис: Насичені подіями пригоди їжака Соніка набирають обертів, коли зіткнення із доктором Еґменом призводить до події, яка буквально розколює всесвіт. Відчайдушно прагнучи знову зібрати до купи свій першорідний всесвіт і бажаючи врятувати своїх старих друзів, Соник мчить крізь Розколосвіт (Shatterverse), досліджуючи дивні світи та залучаючи нових друзів до найепічнішої пригоди всього їх життя!

– із новинної стрічки стрімінгового сервісу Netflix

Перша партія із восьми епізодів Sonic Prime була опублікована на Netflix ще в грудні 2022-го року. Ми сподіваємося, що наступний набір епізодів буде більшим за численністю та повністю розповість нам про подорож Соніка світами Розколосвіту. А також нам дуже цікаво дізнатись про те, що сталось із Шедоу та чому не існує жодного його варіанту. І чому він власне опинився поза всесвітом Розколосвіту як і Сонік. Також найбільш цікавим запитанням є і те, як саме Сонік та Шедоу будуть виправляти заподіяну шкоду реальності?

Так чи інакше, ми побачимо що нам приготували ці серії та, можливо, дізнаємось відповіді на ці запитання вже трохи більше ніж через один місяць. А ви у захваті від того, яке буде продовження!?

Джерело: Netflix


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!