Сонік повертається в Samba De Amigo: Party Central

Сонік з’явиться у майбутній Samba de Amigo: Party Central разом із парою пісень та локацій франшизи.

В самій грі Samba de Amigo: Party Central будуть такі пісні як Fist Bump та Escape From the City. А також у грі буде присутня власне й локація City Escape, де Самба зможе потанцювати разом із самим Соніком.

Скріншот Соніка на City Escape з цієї гри, яка скоро вийде, ви зможете побачити нижче.

Це вже не перший випадок, коли обидві франшизи перетинаються. Будучи також продуктом, який створила Sonic Team, Сонік має довгу історію з цією серією. Музика із Соніка з’являлася раніше в оригінальній грі і це було розширення лише для японської гри. А у версії для Wii поява їжака була ще більш вагомою, де фактично додали Соніка та показали Green Hill як локацію.

З огляду на те, що Samba de Amigo: Party Central матиме DLC, дуже ймовірно що в майбутньому гра отримає ще більше вмісту з Соніком.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!