Headcannon працює над DLC для Sonic Origins Plus

У твітері Headcannon підтвердили, що вони працюють над новим контентом для Sonic Origins Plus, включаючи нові спрайти Емі Роуз і кампанію Наклза для Sonic CD.

Воно наближається – Sonic Origins Plus! Ми раді повідомити, що ми знову співпрацюємо з SEGA для оновлення цього проекту; ви знаєте, що ми не можемо встояти перед Соніком! Ось дещо з того, що ви можете побачити в Origins Plus: [продовження в темі]

Headcannon у пості в твітері

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Готові до пакетної пропозиції? Sonic Origins Plus прийде до вас 23-го червня 2023 року! Приготуйтеся до додаткових ігор, додаткових викликів і вперше в історії… Емі приєднується до вечірки!

офіційний акаунт їжака Соніка у твітері.

Headcannon особливо виділяють внесок Andy A-Start і DashPadSPD щодо дизайну та менеджменту даними. На додачу до оновлень персонажів, Headcannon також зробили покращення, про які не було вказано. В результаті команда дякує SEGA за їхню відкритість до відгуків і пропозицій під час розробки, а також вони цінують рівень довіри від SEGA до них.

Нагадаємо вам, що Headcannon відповідальні за перенесення Sonic 3 & Knuckles на Retro Engine у першому цифровому випуску Sonic Origins. Але деякі члени команди Headcannon висловили своє невдоволення щодо технічних недоліків гри. Власне один із авторів на нашому сайті вже пограв на релізі у Sonic Origins та можна було побачити те, що саме йому не сподобалось у грі.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!