Головну тему гри Sonic Frontiers “I’m Here” було опубліковано

Лише через день після того, як було опубліковано кінцеву тему для Sonic Frontiers (у виконанні популярного у жанрі J-Rock гурту One Ok Rock), ми отримали й головну тему майбутньої гри під назвою “I’m Here”.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Тут можна почути достатньо цікаве поєднання мелодійності та важкого року. Ця пісня наче викликає той самий таємничий і похмурий тон, який можна почути під час гри на самих Островах Зорепаду у відкритій зоні. І все це через певний час змінюється гітарою у стилі хард-року.

Композицію та аранжування створив Томоя Отані – музикант серії ігор по Соніку, що створив саундтреки до таких ігор як Sonic Colours, Sonic Lost World та Sonic Forces. Вокал написала та заспівала Меррі Кірк-Холмс.

Що ви думаєте про те, як звучить ця тема? Дайте нам знати в коментарях нижче.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!