One OK Rock зробили фінальну тему для Sonic Frontiers: “Vandalise”

Відомо, що музика для Соніка завжди була на висоті, навіть його найгірші ігри часто мають хороші саундтреки. І поки ми дізнавалися більше про Sonic Frontiers, SEGA була скупою на музику, часто навіть видаляючи її з ігрових відео, залишаючи шанувальникам лише дивний смак від трейлера чи кліпу. Дотепер…

SEGA нарешті оприлюднила повний трек із Sonic Frontiers «Vandalize» японського рок-гурту One Ok Rock. У той час як SEGA опублікувала лише одну хвилину тизера у твіттері на офіційній сторінці їжака Соніка, One Ok Rock опублікувала японську та англійську версії пісні на Youtube.

Деякі люди вже відзначили, що японська версія пісні, начебто, має нецензурну лайку. Здається, це було замінено на «freaking» в англійській версії. Тож ні, це не означає, що Sonic Frontiers отримає рейтинг T або M, або якийсь інший.

Порівняйте обидві версії:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Гурт також зробив інтерв’ю, яке перекладене англійською мовою від SEGA Asia. Там не сказано нічого цікавого, але ви все одно можете переглянути це нижче:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!