Новий тизер до Sonic Prime та дата виходу мультсеріалу

Дуже довгий час майже нічого не було чути про Sonic Prime від Netflix та Wildbrain. Були лише болісно короткі тизери про Шедоу та Біга. Однак офіційні акаунти їжака Соніка у Twitter та YouTube нарешті поділилися розширеним тизером до цього шоу та підтвердили, що воно вийде взимку 2022-го року. Раніше до цього ми дізналися про це лише з інтерв’ю продюсера із SEGA.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

У тизері немає нічого щодо подорожей між різними вимірами, але там є жвавий екшен. На початку тизера Сонік та Шедоу б’ються у Грін Хіл зоні, а центром усього є Еґмен, який отримує масивний та нестабільний райдужний кристал, який, давайте по факту, майже напевно розіб’ється та відправить Соніка в шалену мультивсесвітню подорож.

Тепла колірна палітра, що схожа на захід сонця та надає всьому тизеру відчуття інтенсивності, виглядає дещо дивно. Також дещо дивно бачити набагато більш мультяшного Соніка, чия 3D-модель може підстрибувати та розтягуватися в деяких надмірних анімаційних рухах. Тизер свідчить й про те, що шоу може мати найдинамічніші та плавні рухи з усіх мультсеріалів про Соніка на сьогоднішній день, оскільки камера знімає драматичні ракурси, а візуальні ефекти заповнюють екран. І подібно до того, як раніше Іізука висловлював бажання об’єднати різні всесвіти Соніка в один більш уніфікований світ, тизер містить автентичних Баз Бомберів та Еґ Драгуна.

На жаль тизер не дає нам чіткого уявлення про сценарій, характери, гру акторів, передумови чи сюжет серіалу.

Окрім цього всього було помічено український логотип мультсеріалу. Чи може це означати, що Sonic Prime буде також офіційно перекладено українською? Ми точно ще про це не знаємо, але будемо тримати вас в курсі щодо цього!

Скріншот від Kee Nash W

До прем’єри цього мультсеріалу залишилося лише кілька місяців, тож незабаром ми дізнаємося, чи вийде воно класним. І дуже сподіваємося, що ми цю зиму зможемо також пережити якнайкраще, щоб мати змогу й самим оцінити це. Тому на випадок масового відключення від тепла та електроенергії радимо вам почитати цю статтю. А також самим пошукати аналогічні щодо підготовки до не простої зими.

Ми не хочемо вас лякати, але дуже просимо вас максимально подбати про себе та близьких. А ми будемо думати про те, де та як дістати необхідну суму для оплати сайту, щоб не прийшлося братися за голову за це під час можливого блекауту. Бо проблема, на жаль, велика, а рекламу на сайті ми принципово не розміщуємо…


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!