У Sonic Forces: Speed Battle нова подія – Даркспайн Сонік у центрі уваги

Ця дивна супер форма їжака Соніка все ще залишається загадкою після його появи у грі Sonic and the Secret Rings, але цього тижня Даркспайн Сонік буде доступний як ігровий персонаж, якого можна розблокувати протягом обмеженого часу в грі Sonic Forces: Speed Battle від SEGA HARDlight.

Як і в попередніх спеціальних подіях у мобільному раннері для кількох гравців, гравцям потрібно буде зібрати достатню кількість карток персонажів протягом періоду події, щоб повністю розблокувати Даркспайна для використання. HARDlight оголосили, що вони також пропонуватимуть спеціальні подарунки у вигляді безкоштовних карток під час заходу, і будь-які зібрані картки також будуть додані до сховища Тейлза, яке можна розблокувати за допомогою мікротранзакцій, щоб подвоїти свої прибутки.

Захід триватиме з 15 по 27 вересня, тож заряджайте мобільний та біжіть!

Нова подія відбулася після оновлення балансу мобільної гри Sonic Forces: Speed Battle наприкінці серпня, у якому відбулися наступні зміни персонажів:

Крім/Весняна Крім: швидкість та тривалість “Bunny Boost” збільшено.
Тікал: тривалість “Chao Chase” збільшено.
Гамма: шкода від “Missile Launch” збільшено.
Сонік із фільму: буст швидкості “Twin Tail” зменшено.
Тейлз із фільму: площа ураження “EMP Shield” зменшено.

Якщо вам цікаво дізнатися трохи більше про нову гру, яка скоро вийде (Sonic Frontiers), то можете переглянути інтерв’ю з головою Sonic Team – Такаші Іізука.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!