У мережі з’явилися концепт-арти фільму “Їжак Сонік 2”

Як це зазвичай буває, “Їжак Сонік 2” містив головний тизер щодо свого продовження у кінцевих титрах: розкриття їжака Шедоу. Крім того, що він був ув’язнений у стазисній капсулі в потаємному місці протягом 50 років, у цій сцені нічого іншого не було виявлено. Однак, концепт-арт для цієї сцени вже було оприлюднено і він містить кілька цікавих моментів, у тому числі ті, що можуть бути ключовими для фільму “Їжак Сонік 3”. Концепт-арти створив Міхал Кус, який опублікував їх на своїй сторінці ArtStation.

У нас є кілька зображень, які дають нам змогу краще побачити стазисну капсулу Шедоу:

Далі у нас є щось цікавіше – це та сама кімната з іншого плану. І… це професор Джеральд Роботнік?

Ці концепт-арти так і лишились концептами, що на жаль не потрапили до фільму, тому вони не є каноном кіновсесвіту. Ми не гарантуємо, що тут знайдеться Шедоу, що проживає зі скелетом. Тим не менш, цікаво спостерігати, як концепт-арт для фільму “Їжак Сонік 2” стає аж настільки драматичним. Особливо, якщо це фільм для всієї сім’ї. Незабаром ми дізнаємося, чи буде це мати продовження в наступному фільмі.

До того ж, недавно вже було анонсовано дату виходу фільму “Їжак Сонік 3.


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!