Sega реєструє нову торгову марку під назвою “Sonic Frontiers”

У звітах стверджується, що SEGA подала заявку на торговельну марку із назвою Sonic Frontiers англійською та японською мовами в Японії, як повідомляє нам джерело Tails Channel.

За даними сторонніх сховищ товарних знаків, заявки були завантажені Патентним відомством Японії. Незважаючи на оригінальну дату файлу 22-го жовтня, офіційна база даних, що схвалена управлінням, ще не містить заявок.

Як повідомляється, Патентне відомство Японії оприлюднило дві заявки, які спочатку були подані видавцем 22 жовтня.

Tails Channel зрозуміли, що назва Sonic Frontiers вперше з’явилася у закритому онлайн-опитуванні, проведеному від імені SEGA на початку жовтня, хоча назва та опитування не були підтверджені видавцем.

Фанати у соціальних мережах, що побачили чутки про опитування, вважали, що назва Sonic Frontiers може бути пов’язана з майбутньою назвою гри по Соніку, яку ми зараз поки знаємо як Sonic Rangers.

На початку цього року SEGA випадково опублікувала прес-реліз, у якому гра без назви була помилково названа як Sonic Rangers, що тоді вважалася технічною назвою гри для розробки.

Ну що ж, схоже, ми вже все ближче до офіційного відкриття нової гри про Соніка, якою SEGA нас дражнили на початку цього року.

У минулому, наприклад, Sonic Unleashed, Sonic Colors і Sonic Lost World реєстрували свої торгові марки та «витікали» незадовго до того, як кожен з них був оголошений згодом.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Тизер-трейлер майбутньої гри по Соніку, який було оприлюднено під час трансляції 30-ї річниці на початку цього року.

Очікується, що наступна основна гра про Соніка вийде у 2022-ому році.