Sonic Colors Ultimate “забустив” продажі серії!

Продажі ремейку Sonic Colors допомогли серії продати загалом майже три мільйони одиниць.

СеріяЦей кварталЦей же квартал минулого року
Sonic the Hedgehog
2,9 мільйона
2,3 мільйона
Yakuza
1,8 мільйона
600 тисяч
Total War
1 мільйон
2,5 мільйона
Persona
700 тисяч
1,5 мільйона
У цьому фінансовому кварталі було продано 1,9 мільйона одиниць, що додало загальну суму у 2,9 мільйона одиниць. Це значне збільшення майже на 26% у порівнянні з тим же періодом минулого фінансового року, коли загальний обсяг продажів серії склав 2,3 мільйона.

Фінансовий підсумок, на який припадає 40% продажів на споживчому ринку, був зведений у таблицю з липня по вересень 2021 року. Це означає, що останні дані включають часткові продажі Sonic Colors: Ultimate на додаток до продажів попередніх ігор Соніку.

“Розвиток цифровізації приніс серйозні зміни в ринкове середовище, такі як збільшення продажів для ПК, домашніх ігрових консолей тощо, а також й поява хмарних ігрових сервісів та диверсифікація платформ.

Крім того, завдяки різноманітним можливостям отримання доходу від нових бізнес-моделей і послуг, зростає інтерес до відновлення та зростання ігрового ринку в глобальному масштабі.”

– SEGASammy Holdings

З огляду на тенденцію до зростання, SegaSammy очікує, що результати перевищать прогнозовані таблиці. хоча, за тими ж прогнозами, витрати на рекламу та розробку також зростуть.

До речі, три місяці назад ми вже розглядали продажі SEGA.