Нові деталі щодо колаборації Їжака Соніка та Monster Hunter Rise

Capcom офіційно оприлюднила нові деталі щодо майбутньої співпраці Monster Hunter Rise із Їжаком Соніком, щоб відзначити 30-ту річницю синьої блискавки.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Обмежена за часом кампанія запропонує гравцям різноманітні варіанти одягу та багатошарову броню, а також нові квести, що призначені цій події.

«Подорожуйте усюди зі швидкістю звуку, збираючи кільця по дорозі серед деяких класичних композицій із серії Їжака Соніка!»

«Виконайте спеціальні тематичні квести, щоб розблокувати багатошарову броню, що перетворить вашого Паліко на Соніка, а також одягніть свого Мисливця та Паламута у тематичний одяг, що схожі на Соніка та Тейлза!»

«Об’єднайтеся як відомий дует із серії Їжака Соніка з цією багатошаровою бронею!
Одягніть свого мисливця як Соніка, та не забудьте одягнути свого Паламута як Тейлза завдяки цьому спеціальному спорядженню!»

«Візьміть у руки цю багатошарову броню, щоб перетворити свого Паліко у Соніка!
Мало того, що ваш Паліко буде виглядати так само, як Сонік, так він ще й зможе рванути уперед за допомогою Спін Дешу!»

«Коли ви використовуєте лампу Фелвайна, щоб тимчасово підвищити силу свого Паліко, то він перетвориться на Супер Соніка! Не пропустіть цю спеціальну анімацію, коли це станеться за участю усіх семи Смарагдів Хаосу!»

«Ви також можете отримати дрібнички, такі як фігурка Соніка, що є нагородою за виконання квестів. Так що можете розважатися на повну, ожививши свою кімнату у селищі Камура!»

Сам захід розпочнеться з 26 листопада. Раніше ми вже писали вам про анонс цієї події у грі.