King Ice пропонують намиста з Сільвером, Блейз та Метал Соніком!

King Ice, виробник прикрас, який спеціалізується на створенні інкрустованих коштовностей, версій ліцензійних персонажів, повертається до Соніка із чотирма новими виробами. Ці підвіски та намиста, які коштуватимуть 150 доларів за штуку (6166,99₴), представляють у лінійку чотирьох абсолютно нових персонажів: Блейз, Сільвер, Супер Сільвер та Mетал Сонік.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Перегляньте опис ювелірних виробів із прес-релізу нижче:

  • Кіт Блейз: полум’яна особистість та потужні здібності Блейз зробили її улюбленицею фанатів. Але її витончена, рішуча естетика бездоганно втілюється в цей сміливий дизайн вуличного одягу.
  • Метал Сонік: кулон з Метал Соніком, відомий своєю витонченою робототехнічною формою. Символізує як технологічні інновації, так і вуличний стиль, втілюючи футуристичну атмосферу, яка вже привертає увагу серед міської моди.
  • Сільвер та Супер Сільвер: завдяки футуристичному вигляду та розповіді про подорожі в часі, Сільвер та його суперформа пропонують сучасний відтінок колекції. Символізуючи еволюцію та постійну актуальність франшизи Соніка.

Вони вже доступні, і якщо у вас є гроші (та бажання) на ювелірні прикраси по Соніку, ви можете отримати їх тут, на сайті King Ice.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі