Передзамовлення на Two Point Museum дозволить вам створити свій Соніковський музей!

Лише минулого місяця Sega представила Two Point Museum, гру в серії гумористичних симуляторів менеджменту Two Point Studios. Як повідомляє Video Games Chronicle, дата випуску гри – 4-те березня 2025 року. Передзамовлення доступні як для стандартного видання, так і для нещодавно представленого видання “Explorer”.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Крім усього цього, було оголошено, що передзамовлення на будь-яку версію гри включатиме бонусне DLC! Яке включає в себе вбрання співробітників та плюші на основі Соніка, Шедоу та Тейлза. Також інші різноманітні вбрання сувенірного магазину, музейні шпалери, підлогу та декоративні статуї по Соніку.

Плануєте робити передзамовлення? Повідомте нам про це у коментарях нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!