Sonic X Shadow Generations та Sonic Rumble будуть представлені на Tokyo Game Show 2024!

Північна Америка отримала можливість зіграти в Sonic X Shadow Generations через Summer Game Fest. Потім настала черга Європи на Gamescom. Тепер, коли до випуску гри залишилося трохи більше місяця, на черзі Японія. Tokyo Game Show майже тут, і SEGA підтвердила, що гра там буде. Не тільки це, але й Sonic Rumble!

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Тут не так багато інформації. SEGA лише нещодавно розповіла про свої плани щодо цієї події. Фактично, вони навіть не випустили повну лінійку ігор, які там будуть! Є кілька таких, які ще не підлягають розгляду. Тим не менш, і Sonic X Shadow Generations, і Sonic Rumble будуть представлені. Включно з демонстраційною версією на виставковому майданчику.

Звичайно, на даний момент Sonic X Shadow Generations не потребує представлення. Це оновлена ​​версія Sonic Generations, яка також матиме новий сюжетний епізод за участю Шедоу. Наразі її випуск запланований на 25-те жовтня, але ті, хто передзамовляє певні випуски гри, можуть насолоджуватися нею за кілька днів раніше через дочасний доступ. На Gamescom ми отримали новий трейлер.

Що стосується Sonic Rumble, то це та мобільна жанру Корольвська Битва, яка нагадала багатьом людям Fall Guys. Але єдине, що ми знаємо про його вихід, це те, що він буде запущений цієї зими. Ця гра також знаменує собою першу участь Rovio Entertainment у грі після придбання SEGA минулого року. Не було жодного трейлера з моменту анонсу гри, але через періоди тестування перед запуском гри та закрите бета-тестування.

Отже, чи буде якась нова інформація про будь-яку гру? Загалом це дійсно можливо, особливо у випадку із Sonic Rumble. Крім того, SEGA та Atlus дійсно підтвердили, що вони будуть проводити пряму трансляцію 27-го вересня о 11:00 за Великобританією (13:00 за Київським часом), спеціально для підтвердження нової інформації про свої ігри. Якщо будуть якісь новини щодо подій, ми вам про це повідомимо!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі