Вийшов український трейлер фільму Їжак Сонік 3!

Ось через невеликий проміжок часу нарешті вийшов повністю український трейлер фільму Їжак Сонік 3! Знаємо, вам кортить дізнатись який актор озвучував їжака Шедоу в українськову дубляжі. Тому ось відповідь: це Михайло Кришталь.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Цей голос дійсно має щось спільне з голосом Кіану Рівз в англійському дубляжі. Ми дуже раді, що українські актори не підвели, й зробили досить гарний вибір.

А вам подобається? Пишіть свої думки в коментарях нижче!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі