Вальгалла Сюрдж та детектив Вектор вийдуть на Sonic Forces: Mobile та Sonic Dash!

Оскільки випущений Extreme Gear Sonic позначає останнього відомого персонажа, який з’явиться у мобільних іграх по Соніку від SEGA HARDLight, залишається одне питання. Хто наступний?

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Що ж, розробник мобільної гри не гаяв часу. Показавши у X (Twitter) не одного, а ДВОХ персонажів, які вже в дорозі!

Справжнім хедлайнером є грандіозне відкриття Вальгалла Сюрдж! Це вже другий випадок після Щасливиці Віспер, коли ексклюзивний персонаж коміксів отримав альтернативний костюм!

Зображення, включене в твіт, з гордістю повідомляє, що Вальгалла Сюрдж з’явиться не лише у Sonic Forces: Speed Battle, а й на Sonic Dash 18-го вересня! Про альтернативні ігри Sonic Dash, як-от Prime Dash або Dash+, поки немає жодної інформації.

Крім того, другий персонаж також був виявлений із більш загадковим відтінком…

На мить мигнувши на екрані, можна чітко побачити детектива Вектора у всій його красі! Однак, на відміну від Сюрдж, жодної інформації про дату його випуску чи те, для яких ігор він буде випущений, не повідомляється. Але цілком ймовірно, що він спочатку з’явиться у Sonic Forces: Speed Battle. А потім потрапить до ігор Dash пізніше, як і більшість попередніх персонажів.

Що ви думаєте про ці стильні скіни? Напишіть свої думки в коментарях нижче.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі