Такаші Іізука наполягає, що Шедоу НЕ схожий на Веджиту з Dragon Ball

Ця теорія стара як час: сім Смарагдів хаосу, суперформа та волосся з колючками. Усі ми колись стикалися з думкою, що франшиза Соніка безпосередньо натхненна культурним феноменом Акіри Торіями: Dragon Ball.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Це аргумент, який особливо зводить з розуму керівника Sonic Team та творця Шедоу Такаші Іізуку. Він постійно заперечував заяви про те, що Сонік має будь-яке відношення до Гоку та його групи друзів.

Оскільки цього року бренд Соніка зосереджується на їжаку Шедоу, це було лише питанням часу, коли хтось запитає Іізуку про зв’язки Шедоу із конкурентом Гоку: Веджита.

Коли репортер GamesRadar Кетрін Льюїс запитала Іізуку на Gamescom щодо будь-яких непорозумінь, які люди можуть мати щодо Шедоу як персонажа, Іізука сказав наступне про Веджиту:

Тож так, є деякі способи, якими люди інтерпретують Шедоу, але не так, як планує команда,

Я думаю, що більшість, якщо ви подивіться в інтернеті, усі скажуть: “О, це Веджита з Dragon Ball”.

– Такаші Іізука, креативний директор Sonic Team, у інтерв’ю на Gamescom

Потім Іізука продовжує пояснювати відмінності Шедоу від свого так званого “двійника”:

Веджита насправді спочатку був ворогом, а потім став другом та союзником, і начебто, бореться за справедливість, намагається врятувати світ і таке інше. Шедоу не такий. Я ніколи не хочу, щоб він був таким. Шедоу займається своїми справами, він не дружить із Соніком, і він збирається піти, і знаєте, робитиме все, що вважає правильним чи вірним, або те, що йому потрібно зробити, і це не схоже на: “Ну, добре, ми раніше ми були ворогами, а тепер ми друзі”. У нього не такий характер, і [я не] хочу, щоб він був таким. 

Тож коли люди постійно в інтернеті кажуть: “О, це Веджита, це Веджита”, це схоже на те, що це не Веджита.

– Такаші Іізука, креативний директор Sonic Team, у інтерв’ю на Gamescom

Для Іізуки Шедоу – це його власний звір. Він робить те, що хоче, робить те, що вважає за потрібне, і не стільки хоче спілкуватися з Соніком, скільки відчуває, що повинен. Що в його очах відрізняється від Веджити та його готовності бути поруч із Гоку як союзник та друг.

Як ви думаєте, чи правий Іізука з таким контрастом? Чи, можливо, у ваших очах діє давнє правило “смерть автору”?

Джерело: Sonic Stadium

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі