“Сади Чао” повернуться тільки якщо Sonic Adventure 3 коли-небудь вийде”, каже Іізука

Нещодавно відбувся Gamescom, а це означає, що голова Sonic Team Такаші Іізука бере участь у інтерв’ю з різними новинними ЗМІ про відеоігри.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Це також час, коли його знову запитують про статус Садів Чао. Давно підтверджено, що Sonic X Shadow Generations не має Садів Чао. Але тепер Іізука каже, що вони повернуться, лише якщо Sonic Adventure 3 колись відбудеться.

Тепер, якщо ця тема здається вам трохи знайомою, це тому, що це так. Буквально пару місяців тому Іізука підтвердив, що Sonic X Shadow Generations не має Садів Чао. Він навіть зайшов настільки далеко, що сказав, що вони розглянуть можливість повернути їх в майбутньому, тому що “всі цього хочуть”. Цікаво, що і це, і те, про що ми зараз пишемо, стосувалися одного і того ж ігрового медіа, Video Games Chronicle.

Отже, що це означає? Важко сказати. Все, що ми можемо сказати напевно, це те, що якщо наступна гра Соніка не матиме “Adventure” в назві. Ймовірність того, що ця гра матиме Сади Чао, дуже низька.

Тим не менш, вони визнали, що існує великий попит на повернення Садів Чао, і якщо вони хочуть повернути їх лише у “Adventure” грі. То ж, не виключено, що колись нова гра Sonic Adventure відбудеться. Справа лише в тому, коли Sonic Team відчує, що настав час зробити це. Побачимо!

Варто зазначити, що ми не маємо точних слів Іізуки, оскільки Video Games Chronicle ще не опублікували інтерв’ю. Передбачається, що воно з’явиться цього тижня, але до того часу він сказав те, що VGC побіжно згадали під час попереднього перегляду закритої демонстрації Sonic X Shadow Generations.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути усі коментарі