Вітаємо вас з Днем Незалежності України!

33 роки вже пройшло з тих пір, як наша країна відновила свою незалежність.

Нашим пращурам довелося заплатити величезну ціну для досягнення свободи. І все це робилось для того, щоб ми могли обирати самі свій шлях, щоб могли розмовляти своєю мовою, щоб могли читати книги своїх улюблених авторів українською мовою. Й навіть сьогодні цю незалежність у нас хочуть відірвати з руками. Ми обов’язково маємо пам’ятати тих, хто дав нам свободу раніше та цінувати тих, хто її захищає прямо зараз!

Зараз ми живемо у вільній та незалежній країні. Але ворог нікуди не подівся. Боротьба за свободу досі не завершилася, й зараз кожному доведеться з нею зіткнутися. Війна з росією у 21-му столітті принесла з собою в нашу країну геноцид, екоцид, руйнування та катастрофу. Тому давайте робити все заради збереження нашої незалежності щоб завтра ми змогли взяти долю у свої руки знову. Ми обов’язково переможемо!

Ми віримо у ЗСУ та у кожного українця, хто підтримує свою армію як тільки можливо. І пам’ятайте, що герої НЕ вмирають! Вони продовжують жити й надалі у нашому серці та разом з нами, бо саме їх вчинки дарують нам всім можливість жити надалі.

З Днем Незалежності, Україно!


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!