Іізука розповідає більше про Hub World та як з’єднуються світи Sonic та Shadow Generations

У новому інтерв’ю IGN під час прямої трансляції на Gamescom Іізука підтвердив деякі нові подробиці щодо Sonic X Shadow Generations.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Перша новина підтверджує, що між сюжетними лініями Sonic Generations та Shadow Generations будуть моменти перетину. Коли його запитали про Hub World, Іізука розповів про те, що вони хотіли мати формат Generations (3D-платформа дії та 2D-геймплей) у Sonic X Shadow Generations, але для Hub World вони хотіли “взяти естетику та менталітет ігрового дизайну відкритого світу, і створити Hub World із цією естетикою відкритого дизайну”. Подібно до Sonic Frontiers, ви можете бігати, куди забажаєте, але коли Шедоу розблоковує Doom Powers протягом гри, ви отримуєте доступ до нових областей Hub World та нових рівнів гри.

В інтерв’ю також йшлося про включення рівнів що вийшли після Generations. Причому Іізука фактично підтвердив, що команда хотіла включити ігри аж до Sonic Frontiers. В інтерв’ю також запитували про включення Metal Overlord, хоча у відповіді не було надано нової інформації. Ви можете глянути це інтерв’ю тут.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!