Igloo представляють нові міні-холодильники на тему Соніка!

SEGA та Igloo, американський виробник скринь для льоду, контейнерів для напоїв та супутніх аксесуарів, анонсували найновіші продукти в лінійці переносних міні-холодильників!

Цього разу, компанія нам підготувала холодильник, де основними елементами його дизайну, становить нам відомий їжак Сонік, разом з Тейлзом, Наклзом та Емі! Маємо сказати, що цей дизайн, нам щиро подобається!

Найбільшим доповненням, у порівнянні з іншими продуктами від компанії Igloo, є новий міні-холодильник ємністю в 7 літрів. Цей екземпляр, що покритий пастельними кольорами та малюнками з Соніком та його друзями, разом з візерунком семи смарагдів хаосу, вже доступний на їхньому сайті! Вартість такого холодильника становить 45$ (1862,17₴).

Поряд з кулером, у тій самій тематиці, є відповідна банка із кришкою, що здатна відкручуватись. Ємність цієї банки, становить майже пів літра. Зараз він вже доступний для придбання на сайті за 19,99$ (827,22₴).

Igloo також буде продавати й тематичні форми для льоду у вигляді голови Соніка. Розміри такої форми, становить 10.8 сантиметрів x 2 сантиметра x 13.3 сантиметра, а її вартість становить 9,99$ (413,40₴) за 1 штуку.

Це найновіші продукти по Соніку від компанії Igloo, які маємо наразі. До цього моменту, торік тому вони показували більше різноманітних товарів, як банки, міні-холодильники та термо-сумки у японському стилі “Shimbun“(Шімбун).

Як вам новий дизайн цих товарів? Може у вас є інші ідеї, щодо стилістики цієї продукції? Поділіться своїми думками, у розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!