Paramount Television Studios закривається!

З огляду на той факт, що незабаром у кінотеатрах, з’явиться довгоочікуваний фільм від студії Paramount Pictures – “Їжак Сонік 3“, ніхто не очікував того моменту, коли одну з найголовніших рук мультимедійного гіганта – “Paramount Television Studios“, так швидко відірвуть! Але на жаль, ось ми тут.

Загальна інформація про Paramount Television Studios

Нещодавно оголосили, що компанія Paramount Global закриває свою внутрішню телестудію. Дане рішення, було прийнято у рамках ініціативи, щодо скорочення витрат та звільнення 15% робочої сили в США.

Яка причина закриття підрозділу Paramount Television Studios?

Paramount Television Studios має найтісніші зв’язки з кінопідрозділом Paramount Pictures, оскільки є дочірньою компанією. Одночасно враховуючи й той факт, що Paramount Television Studios не є єдиним телевізійним підрозділом у величезній сім’ї Paramount Global,

Дане рішення надасть студії ширший доступ до франшиз Paramount Pictures та можливість створювати проєкти зі значно більшим масштабом, аніж у порівнянні з іншими телевізійними підрозділами, як Nickelodeon, CBS або Comedy Central.

Це призвело до появи таких шоу, як “Річер“, “Пропозиція“, “Низка злощасних подій” та в нашому випадку, “Наклз“.

Коментар виконавчого директора Paramount

Згідно зі словами Джорджа Чікса, співвиконавчого директора Paramount, рішення про закриття телевізійного підрозділу, обґрунтовувалася не на основі глядачів чи ефективності шоу. Навіть попри той факт, що серіал “Наклз” насправді виявився великим успіхом для студії з рекордними показниками на стримінговій платформі Paramount+.

Це рішення не базується на тому, як показав себе PTVS[Paramount TeleVision Studion]

Цей крок, є результатом значних змін на ринку телевізійних та потокових передач, а також в необхідності оптимізування нашої компанії.

Paramount Pictures

Це рішення пов’язане насамперед з двома речами: їхнім величезним боргом, який ще не виплачений, а також майбутнє злиття зі Skydance Media.

Skydance Media, будучи великою виробничою компанією всередині своєї системи, вже має у своєму розпорядженні, широкий спектр дочірніх компаній та студій. Таким чином, вони зможуть закрити Paramount Television, задля усунення надлишку робочої сили.

Що може статись у майбутньому часті?

Оскільки студія, що відповідала за серіал “Наклз”, зараз закривається, тільки час покаже, що це означатиме для усіх наступних серіальних спін-оффів у кіновсесвіті Їжака Соніка. Як з погляду бюджету, так з погляду обсяги.

Хай там як, але подорож на гору Paramount, виявляється досить слизьким льодовиком.

Що ви маєте на думці, щодо факту закриття підрозділу Television Studios? До чого на вашу думку, це призведе для майбутнього бренду Соніка? Напишіть ваші думки у розділі коментарів нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!