Оприлюднено перший трейлер до гри Sonic Frontiers

Сьогодні під час події The Games Awards по між трейлеру до фільму “Їжак Сонік 2” було ще оприлюднено перший трейлер до нової гри по Соніку, яка має вийти у кінці 2022-го року. Тепер ми знаємо точно, що гра ця має назву Sonic Frontiers, про що ми вже писали раніше, помітивши підготовку SEGA до презентації.

У трейлері було продемонстровано як кадри CG, на яких Сонік тікає від таємничих роботів-ворогів, так і деякі кадри навколишнього середовища у грі, що, безсумнівно, знову переносять дійство у більш реалістичний світ.

Нижче ви все це можете побачити у трейлері гри:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

У нас також є ще трохи солодощів, наданих порталом GameInformer. Тепер ми знаємо, що режисером цієї нової гри знову став Моріо Кісімото, що також є директором Sonic Colors на Nintendo Wii, Sonic Lost World на Nintendo Wii U та Sonic Forces. А також продюсером Sonic Frontiers став Сачіко Кавамура. І нарешті, стався довгоочікуваний дебют в іграх по Соніку, де головним сценаристом став не хто інший, як легенда коміксів про Соніка – Ян Флінн.

Нарешті завдяки Polygon ми маємо синопсис:

У Sonic Frontiers давній ворог Соніка, доктор Еґмен, виявляє старовинну технологію на Островах Зорепаду та встановлює свою програму штучного інтелекту під назвою SAGE, щоб зламати та взяти під контроль це. Але це виявляється більш просунутою технологією ніж він може собі усвідомити, та несподівані наслідки від цього миттєво стають помітними. Сонік повинен поквапитися, щоб дізнатися правду, врятувати своїх друзів та, можливо, в той же час навіть врятувати самого себе.

Якщо вам цього все ще досі мало, то ось вам переклад PR-повідомлення, що отримали Sonic Stadium на електронну скриньку, в якому розкрито більше інформації:

«Sonic Frontiers — це величезний стрибок вперед для франшизи, в якому буде розширений ігровий процес, яким можуть насолоджуватися як давні фанати по Соніку, так й ентузіасти пригод», — сказав Такаші Ідзука, креативний директор підрозділу Sonic Team у США.
«Зусиллями талановитих розробників підрозділу Sonic Team у Японії ми створили абсолютно новий стиль ігрового процесу для їжака Соніка, де гравці зможуть досліджувати пишні та просторі ландшафти з притаманною для Соніка швидкістю та іншими його здібностями. Безсумнівно, у «Sonic Frontiers» буде багато різноманітних поворотів, і ми будемо раді опублікувати більше інформації про гру протягом найближчих місяців».
Світи зіткнуться в новітній пригоді їжака Соніка. Це досвід, якого ще ніколи не було раніше. Прискортеся до нових висот та відчуйте високошвидкісну свободу у відкритій зоні. Бийтеся з могутніми ворогами, мчіть через Острови Зорепаду: ландшафти, сповнені густих лісів, потужні водоспади, бурхливі пустелі та багато через що ще! Заплановано це на кінець 2022-го року під час свят.

Гра розробляється командою Sonic Team та вийде на Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 (через зворотну сумісність), Xbox One, Xbox Series S/X (також через зворотну сумісність) а також на ПК в кінці 2022-го року під час свят. Ви можете також відвідати офіційний сайт гри Sonic Frontiers тут.