Опубліковано обкладинки Knuckles IDW до 30-ї річниці!

Якщо ви так само в захваті від ван-шот коміксу Knuckles IDW до 30-ї річниці, як і ми, то вам пощастило! Оскільки низка обкладинок майбутнього спеціального випуску Knuckles IDW, щойно просочилися у соціальних мережах.

Завдяки вчорашньому витоку новин під час Сан-Дієго Comic Con, ми мали деякі очікування від того, що планують зробити з Наклзом в IDW коміксах. Але до цього моменту ми не мали привілею побачити ці дивовижні ілюстрації. Перша обкладинка — це чудово проілюстроване зображення від Аарона Хаммерстрома, де Наклз вирушає з острова Янгола. Тоді як третя обкладинка — це фантастичний ретро-арт від Мауро Фонсеки.

Але наша улюблена — це друга обкладинка, створений художником-співавтором Марком Г’юзом (котрий ще до цього, намалював велику кількість обкладинок на для коміксів по Соніку), який вирішив використати оригінальну обкладинку для європейського бокс-арту для Sonic the Hedgehog 3 на Mega Drive.

Це чудова данина поваги (нам особливо подобається нудьгуючий Сонік в кутку — й раптова зміна уваги на сварливого Наклза, який з’являється в тому самому місці на обкладинці гри) – ми уявляли, що ця обкладинка матиме класичний синій логотип Mega Drive, разом з усіма іншими деталями.

Knuckles 30th Anniversary: Перша обкладинка

Аарон Хаммерстром

Knuckles 30th Anniversary: Друга обкладинка Марк Г’юз

Knuckles 30th Anniversary: Ретро-арт

Мауро Фонсеки

Sonic the Hedgehog: Knuckles’ 30th Anniversary Special має вийти в жовтні, разом з історією, написаною Ієном Флінном, а малюнок – Аароном Хаммерстромом.

Хто з нетерпінням чекає на це? Пишіть ваші думки у коментарях нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!