Метал Вірус, морозиво із Соніком та інше від JAKKS Pacific!

“Shigamado” із Sonic Stadium був на виставці JAKKS Pacific у Сан-Дієго Comic Con, щоб продемонструвати нам новий мерч! Усі фотографії з цієї виставки, можете знайти ось у цьому посиланні або оцінити для себе іграшки по Соніку й не тільки, нижче у цій новині!

З чого почнемо?

Пропоную почати з найголовнішої новини: JAKKS Pacific нарешті потрапила у торговельну мережу Sonic IDW, разом з інфікованим Метал Вірусом Соніком! Фігурка постачається разом із Зомбот Фроґґі та буде ексклюзивною для мережі Walmart. Обидві фігурки з’являться цієї осені.

Чи можемо очікувати фігурки по іншим франшизам?

Ми також отримуємо більше іграшок по франшизам SEGA! Після фігурок з Axel Stone, Werewolf та AiAi з Super Monkey Ball від JAKKS Pacific, також з’являться Roo (із Streets of Rage) та Weredragon (із Altered Beast). Вони також будуть ексклюзивними для мережі Walmart та з’являться восени 2024-го року.

JAKKS Pacific, а як щодо їжака Соніка?

JAKKS Pacific також виготовляє плюш у вигляді морозива Sonic Pop! Воно буде ароматизоване, ексклюзивне для мережі GameStop, а також має опакування у вигляді справжнього пакета з-під морозива:

Вони також опублікували QR-код, який можна зісканувати для передзамовлення:

Далі є ще один ексклюзивний плюш для мережі GameStop, Поп-арт Наклз :

Вони також офіційно представили ігровий набір Oil Ocean, який просочився у інтернет кілька тижнів тому, а також окремий від нього набір “Oil Ocean Quest” із фігурками та деякими сценічними предметами:

Вони також офіційно представили наступні дві хвилі фігурок: 10-сантиметрові артикульовані фігури та 6-сантиметрові фігурки. Серед 10-сантиметрових фігурок є Нео Метал Сонік, Руж, Метал Сонік та Класична Емі, а серед нових 6-сантиметрових фігур є Фенг, Класичний Метал Сонік та Рокі з кільцем. Усі вони з’являться восени 2024-го року.

Вони також оприлюднили наступну хвилю фігурок машин, звичайних та джамбо плюшів:

Також ми маємо більше деталей про майбутній ігровий набір Торнадо з Sonic the Hedgehog 2. Вже загалом відомо, що він світиться та видає звуки, але тепер ми знаємо, що він робить це під час натискання певних деталей під час її нахилу. Вони теж з’являться восени 2024-го року.

JAKKS Pacific також показали свою лінійку Go Go Racers на тематику класичних ігор про Соніка! Очікується, що вони з’являться восени 2024-го року, але деякі з них уже продаються:

Сфери з персонажами зі всесвіту Соніка повертаються до мережі гіпермаркетів Target:

Нарешті, наближається ще одна хвиля 13-сантиметрових фігурок по Sonic Prime, хоча цього разу не з’явилося жодної новинки:

І це усі новинки з панелі JAKKS Pacific у SDCC! Після цієї виставки, Shigamado запитав у когось, чи можуть з’явитися нові іграшки IDW? Йому відповіли, що вони не можуть обговорювати майбутні плани, але завжди прислуховуються до відгуків фанатів.

Чи сподобилась ця виставка? Може ви вже знайшли для себе фаворита серед усіх фігурок та іграшок? Нам буде цікаво про це дізнатись, якщо поділитесь своєю думкою у коментарях нижче!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!