Junkie XL каже, що бачив завершений фільм Їжак Сонік 3!

Може здатися, що фільм Їжак Сонік 3 вже не за горами (незважаючи на те, що доведеться чекати ще п’ять місяців). Але за словами композитора Тома Голкенборґа (він же Junkie XL), продовження фільму вже майже завершено, оскільки він побачив фільм в перший раз на початку цього тижня.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Насправді я вчора вперше подивився фільм. Я знаю, про що фільм.

Це просто такий захоплюючий фільм. Це просто дуже цікаво.

– Том Голкенборг (Junkie XL) про фільм Їжак Сонік 3

Хоча музикант не надав жодних подробиць про те, що побачив, він трохи розповів про свою участь в франшизі, якою міг би поділитися зі своєю родиною.

У мене є двоє молодих хлопців, і це справді чудово для композитора, що ти можеш дивитися фільм, над яким ти справді працював, і вони дуже радіють цьому.

Вони бачили перший та другий, можливо, 20, 30, 40 разів. Ось як наші молоді діти хочуть це робити, розумієте? Вони хочуть дивитися це знову й знову й знову. Тому я дуже радий за них щоб побачити це до кінця року.

– Том Голкенборг (Junkie XL)

Ймовірно, є деякі дорослі, які читають цю саму статтю, які також бачили два фільми про Соніка багато разів. Сподіваємось, ви також дуже сильно любите переглядати їх. Якщо це так, напишіть нам про це у коментарях нижче. Нам цікаво почути ваші думки!

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати "Діда"/"Шаленого Їжачка" або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!