Серіал Наклз виходить на Nickelodeon 12-го серпня!

Серіал Наклз від Paramount+, оголошений в рекламному ролику під час вчорашньої церемонії нагородження Kids Choice Awards, ненадовго припинить трансляцію та транслюватиметься на Nickelodeon наступного місяця, починаючи з 12-го серпня.

УВАГА! Цей пост не було перевірено редактором із-за того, що нам бракує людей. Тож якщо ви помітили помилки – вибачте. Ви можете написати у коментарях про помилки, якщо знайшли їх. Нам дуже бракує людей у команді, тож якщо ви б хотіли допомогти нам, ви можете тут прочитати деталі щодо цього.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Хоча ми не маємо жодної інформації про те, коли серіал має вийти в ефір. 12 серпня це понеділок, тому кожного вечора протягом тижня має виходити по одному епізоду. Цей показ все ще виходить напередодні випуску шоу на blu-ray, який заплановано на 10 вересня. Це гарна новина для тих, хто не хоче оформлювати підписку на Paramount+, з очевидною умовою про необхідність кабельного, супутникового телебачення, YouTube TV, тощо.

Хоча серіал викликав розбіжності серед фанатів, він став хітом для Paramount із (переважно) позитивними відгуками критиків.

Джерело: Sonic Stadium


І найважливіше!!! Не забувайте допомагати ЗСУ чим можете для того, щоб вигнати з України російських окупантів! Ви можете підтримати фонд “Повернись Живим” або інші фонди для допомоги у війні проти росії.

Малюнок від Anasko

 

Також не забувайте реєструватися на сайті, оцінювати статті, писати коментарі та поширювати їх у соцмережах! Ми стараємося для всіх вас та заради української спільноти по Соніку!